Wokstegt Oksekød med bønner


Dette er virkelig en lækker måde at spise oksekød på og man kan selvfølgelig selv variere styrken med mere eller mindre chili. Virkelig et godt og sundt måltid her i de kolde vintermåneder.


                                        

4 Pers.

500g oksekødsstrimler (bov, tyndsteg eller lign.)

1 Løg

2 Fed hvidløg

100g grønne bømmer

70g tomatpuré

1 spk. paprika

1 tsk. tørret chili

2 spk. tyk soya sauce

1 spk. neutral olie

salt

peber

Halver løget og snit i tynde både, hvidløget snittes i helt tynde skiver.
Kødet skæres i tynde strimler.
Kom olie i en brændvamr wok, svits løg, hvidløg og kød kort husk at krydre med salt og peberog svits videre til kødet er brunet af.
kom paprika i bunden af gryden og brænd det kort, derefter tomat puré. Til sidst tyk soya og bønner. Svits i et par minutter og server straks, evt. sammen med denne hvidkåls ret.

Pas på med chilien, alle chilier er forskellig i styrken, så smag på den og spice din ret langsomt op hvis du er i tvivl.

Wok Stegt Hvidkål

Kommentarer